Til informasjon:

Smitteverntiltak

Voll gård holder midlertidig stengt på grunn av myndighetenes restriksjoner gjeldende til 31. januar.

Mandag til fredag kl 10-13: Kun avtalte og bookede besøk på Voll gård fra barnehager og skoler i nærmiljøet, som ikke tar offentlig transport til gården. Kun små grupper opp til 20 barn. Kun en gruppe i gangen på besøk på gården.

Kveldstid og helg: Kun avtalte besøk i mindre grupper.

Vi åpner nå opp for bookede grupper intil 50 personer og åpner nå opp påmelding til barneburdager på e-post: bursdag.vollgard@gmail.com

  • Er du syk? Da er det ikke tillatt å være på gården!
  • Hold minst 1 m avstand til andre besøkere, ansatte, andre brukere og gårdsbarnehagen på Voll gård.
  • Vask hender når dere kommer til gården og vask hendene før dere drar. Håndvask med såpe og håndsprit finnes i fjøsgangen og på alle toaletter.
  • Det er ikke tillat å spise innendørs i denne perioden for grupper på besøk. Hvis gruppa vil spise medbrakt matpakke skal de skje utendørs ved benkene ute. Vask også hender før og etter måltid. Ikke opphold dere i tunet, hagen eller på bålplassen. Dette er områder avsatt til Voll gårdsbarnehage.
  • Ved besøk i fjøset eller stallen, kun 5 personer i gangen.
  • Det finnes et eget toalett til besøkerne i fjøsgangen, et annet toalett til gårdens personal og et eget toalett til Moholt BoA. Toalettene er merket.
  • Overflater på toaletter, dørhåndtak og lignende, vaskes med desinfeksjonsmiddel minst 2 ganger om dagen av personal fra gården.

På Voll gård har vi mye forskjellige aktiviteter for store og små.

Du kan velge å feire din bursdag her på gården, hvilket er annerledes og  morsomt med ridning, besøk til dyrene og hopping i halmen.

Åpen gård på Voll gård – hele byens bondegård holder foreløpig stengt!

På skoleferiene har vi aktiviteter for barn 4-7 trinn. Vi har også aktiviteter på onsdager og torsdager for barn 8-16 år. Les mer på sidene til Opplevelsesvoll: http://www.opplevelsesvoll.no/