TIL INFORMASJON:

Det er nå åpent for publikum og aktiviteter som normalt, men innenfor gjeldende smittevernsregler. Det er begrensninger på gruppestørrelse og antall grupper samtidig, så ta kontakt for å avtale besøk på mail pedleder@vollgard.no eller telefon 979 39 118.

Er du syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon? Da skal du ikke ferdes på gården!

Hold minst 1 m avstand til andre besøkende, ansatte, andre brukere og gårdsbarnehagen på Voll gård.

Det er ikke tillatt å spise innendørs i denne perioden for grupper på besøk. Hvis gruppa vil spise medbrakt mat, skal det skje utendørs ved benkene ute eller på bålplassen. Husk håndvask før og etter måltid. 

Ved besøk i fjøset eller stallen, kun 5 personer i gangen.

Det finnes et eget toalett til besøkende i fjøsgangen, et annet toalett til gårdens personal og et eget toalett til Moholt BoA. Toalettene er merket.

Overflater på toaletter, dørhåndtak og lignende, vaskes med desinfeksjonsmiddel av personalet på gården.

På Voll gård har vi mye forskjellige aktiviteter for store og små.

Du kan velge å feire bursdag her på gården, det er annerledes og morsomt med ridning, besøk til dyrene og hopping i halmen.

I skoleferiene har vi aktiviteter for barn 4-7 trinn. Vi har også aktiviteter på onsdager og torsdager for barn 8-16 år. Les mer på sidene til Opplevelsesvoll: http://www.opplevelsesvoll.no/

Vi har også noe som heter Stallklubben som er et tilbud for barn 6-12 år. Stallklubben passer de som er glad i hest, men som ikke har så mye erfaring. Passer barn som har begynt i 1. klasse og som går på barneskolen.

Eller kanskje vil du være med i Voll gårds egen 4H-klubb?

På søndager arrangeres åpen gård.