Til informasjon:

Stiftelsen Voll gård holder stengt for publikum fra 11. mars 2020. Dette er en konsekvens vi tar av at nasjonale myndigheter vurderer det slik at smittesituasjonen for korona-viruset har kommet over i en ny fase der strengere forebyggende tiltak er nødvendig. Dette gjelder alle tilbud og aktiviteter som arrangeres på Voll gård.

Vi beklager ulempene dette medfører for alle våre besøkende og brukere, og ser fram til at situasjonen normaliserer seg. Vi vurderer situasjonen fortløpende. Følg gjerne med på nyheter og oppdateringer fra Voll gård på våre nettsider og Facebook-sider.

Vennlig hilsen Asbjørn H.Barlaup Daglig leder, Stiftelsen Voll gård

På Voll gård har vi mye forskjellige aktiviteter for store og små. Du kan velge å feire din bursdag her på gården, hvilket er annerledes og  morsomt med ridning, besøk til dyrene og hopping i halmen. Åpen gård  på Voll gård – hele byens bondegård. Hver søndag kl 11-15 På skoleferiene har vi aktiviteter for barn 4-7 trinn. Vi har også aktiviteter på onsdager og torsdager for barn 8-16 år. Les mer på sidene til Opplevelsesvoll http://www.opplevelsesvoll.no/