Kart utilgjengelig

Dato/tid
Date(s) - 29/09/2018
12:00 - 20:00

Kategorier Ingen Kategorier


«Økouka er en nasjonal feiring av økologisk og biodynamisk landbruk. Denne uka vil vi løfte og feire alle de små og store aktørene som hver dag jobber for et økosystem i balanse. Insektene, bøndene, kokker, forhandlere, politikere, kunnskapspersoner og oss som forbrukere. Vi skal feire med aktiviteter, kurs og seminar for både store og små»

Velkommen til en dag i økologiens tegn med aktiviteter og hygge for både barn og voksne; dyrking, matglede, livet i jorda, insekter, fermenter ing, musikk og mer!

Det blir marked med et mangfold av økologiske produkter og stands med ulike organisasjoner. Blant annet vil Saltnes Gård i Buvika selge storfekjøtt og steke burgere. Etikken har med seg mølle for å male korn og økologiske varer til salgs og det blir stand med Reko-ringen Trondheim med lokalt økologisk snadder.

På programmet så langt står Humlekasse-snekring og
bieaktiviteter med La Humla Suse og Bieffekten. Det blir kåring og premieutdeling for «Bioveier i byen» sin konkurranse Naturvennlige hager. Paleoterapeuten holder kurs i fermenter ing og lærer oss mer om bakterienes betydning for helsa.
Maten står ingen ringere enn byens populære restaurant
Fagn for i sin pop-up restaurant. Der får du gårdens grønnsaker og andre økologiske ingredienser fra lokale produsenter tilberedt av proffe kokker som kan og elsker å servere.

Arrangementet vil være plastfritt og vi oppfordrer
alle gjester til å gå, sykle eller bruke kollektivtransport. Buss nr. 5 og 66 går til Voll studentby rett ved gården. Parkeringsplasser vil være forbeholdt spesielle behov.

Se nettside og Facebook for fortløpende oppdateringer av åpningsprogrammet.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *