På Voll gård kan barnehager og skoler komme på pedagogiske gårdsbesøk mandag til fredag mellom kl 10.00 og 15.00. 

Også privatpersoner kan besøke gården i åpningstiden 10-15.  Besøk koster kr 35 per person og betales med Vipps 14434, merk gårdsbesøk

Vi har forskjellige pedagogiske opplegg for skoler og barnehager og årstidstema med dyr, fødsler i fjøset, egg og kyllinger, korn og grønnsaker, lage urtesmør, ta opp potet og bake potetlefser, saueklipping og tove ull. Har dere egne ønsker om tema, er det bare å ta kontakt, så lager vi noe for dere.

Vi har en bålplass dere kan benytte og rom innendørs der dere kan spise lunsj ved dårlig vær.

Gårdsbesøk med omvisning eller pedagogiske opplegg koster kr 35 per barn for barnehager og SFO. Kommunale skoler i Trondheim kommune får gårdsbesøk med pedagogisk opplegg gratis. Skoler fra andre kommuner og privatskoler, betaler kr 35 for skolebesøk.

Ønsker du kjøring med hest og vogn i samband med gårdsbesøk, så koster det kr 500. Dette må avtales på forhånd.

Har barnehagen vært på besøk tidligere og bare ønsker å benytte gården som turmål, uten pedagogisk opplegg, så koster besøket kr 25 per barn. Ta kontakt og bestill i god tid for å få komme den dagen dere ønsker. Vi har til tider stor pågang av besøkende. Send en epost til pedleder eller SMS/ring pedagogisk leder på telefon 97 93 91 18 mellom kl 8.00-15.30.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *