STENGT!

Til informasjon:

Stiftelsen Voll gård holder stengt for publikum fra 11. mars 2020. Dette er en konsekvens vi tar av at nasjonale myndigheter vurderer det slik at smittesituasjonen for korona-viruset har kommet over i en ny fase der strengere forebyggende tiltak er nødvendig. Dette gjelder alle tilbud og aktiviteter som arrangeres på Voll gård.

Vi beklager ulempene dette medfører for alle våre besøkende og brukere, og ser fram til at situasjonen normaliserer seg. Vi vurderer situasjonen fortløpende. Følg gjerne med på nyheter og oppdateringer fra Voll gård på våre nettsider og Facebook-sider.

Vennlig hilsen Asbjørn H.Barlaup Daglig leder, Stiftelsen Voll gård

På Voll gård kan barnehager og skoler komme på pedagogiske gårdsbesøk tirsdag-torsdag mellom kl 10.00 og 15.00.  Også privatpersoner kan besøke gården i åpningstiden 10-15 mandag til fredag. Besøk koster kr 40 per person og betales med Vipps 14434, merk gårdsbesøk. Vi har forskjellige pedagogiske opplegg for skoler og barnehager og årstidstema med dyr, fødsler i fjøset, egg og kyllinger, korn og grønnsaker, lage urtesmør, ysting av ost, ta opp potet og bake potetlefser, saueklipping og tove ull. Har dere egne ønsker om tema, er det bare å ta kontakt, så lager vi noe for dere. pedleder@vollgard.no Vi har en bålplass dere kan benytte og rom innendørs der dere kan spise lunsj ved dårlig vær. Vi har en halmbinge der barna kan hoppe i halmen. Den åpner vi ved forespørsel. Gårdsbesøk med omvisning eller pedagogiske opplegg koster kr 40 per barn for barnehager og SFO. Kommunale skoler i Trondheim kommune får gårdsbesøk med pedagogisk opplegg gratis. Skoler fra andre kommuner og privatskoler, betaler kr 40 for skolebesøk. Ønsker du kjøring med hest og vogn i samband med gårdsbesøk, så koster det kr 500. Dette må avtales på forhånd. Ønsker du tilbud om riding til enkeltelever så koster det kr 300 kr for 30 min. Dette må avtales på forhånd. Er det en gruppe (6-10 personer) som ønsker riding tar vi kr 50 per person. Da er det leieriding på ridebane. Har barnehagen vært på besøk tidligere og bare ønsker å benytte gården som turmål, uten pedagogisk opplegg eller omvisning, så koster besøket kr 30 per barn. Ta kontakt og bestill i god tid for å få komme den dagen dere ønsker. Vi har til tider stor pågang av besøkende. Send en epost til pedleder@vollgard.no eller SMS/ring pedagogisk leder på telefon 97 93 91 18 mellom kl 8.00-15.30. Priser for besøk: Kr 40 Privatpersoner i ukedagene.  Kr 30/ barn for Barnehager uten pedagogiske opplegg. Kr 40/ barn for Barnehager med pedagogiske opplegg eller omvisning. Ved første besøket på gården har vi alltid omvisning! Nabobarnehager har egne avtaler! Skolebesøk gratis. Kr 40 for skoler utenfor Trondheim kommune eller privatskoler.