På Voll gård kan barnehager og skoler komme på pedagogiske gårdsbesøk mandag til fredag mellom kl 10.00 og 15.00. 

Også privatpersoner kan besøke gården i åpningstiden 10-15. Besøk koster kr 40 per person og betales med Vipps 14434, merk gårdsbesøk.

Vi har forskjellige pedagogiske opplegg for skoler og barnehager og årstidstema med dyr, fødsler i fjøset, egg og kyllinger, korn og grønnsaker, lage urtesmør, ysting av ost, ta opp potet og bake potetlefser, saueklipping og tove ull. Har dere egne ønsker om tema, er det bare å ta kontakt, så lager vi noe for dere. pedleder@vollgard.no

Vi har en bålplass dere kan benytte og rom innendørs der dere kan spise lunsj ved dårlig vær.

Vi har en halmbinge der barna kan hoppe i halmen. Den åpner vi ved forespørsel.

Gårdsbesøk med omvisning eller pedagogiske opplegg koster kr 40 per barn for barnehager og SFO. Kommunale skoler i Trondheim kommune får gårdsbesøk med pedagogisk opplegg gratis. Skoler fra andre kommuner og privatskoler, betaler kr 40 for skolebesøk.

Ønsker du kjøring med hest og vogn i samband med gårdsbesøk, så koster det kr 500. Dette må avtales på forhånd.

Ønsker du tilbud om riding til enkeltelever så koster det kr 300 kr for 30 min. Dette må avtales på forhånd. Er det en gruppe (6-10 personer) som ønsker riding tar vi kr 50 per person. Da er det leieriding på ridebane.

Har barnehagen vært på besøk tidligere og bare ønsker å benytte gården som turmål, uten pedagogisk opplegg eller omvisning, så koster besøket kr 30 per barn. Ta kontakt og bestill i god tid for å få komme den dagen dere ønsker. Vi har til tider stor pågang av besøkende. Send en epost til pedleder@vollgard.no eller SMS/ring pedagogisk leder på telefon 97 93 91 18 mellom kl 8.00-15.30.

Priser for besøk:

Kr 40 Privatpersoner i ukedagene. 

Kr 30/ barn for Barnehager uten pedagogiske opplegg.

Kr 40/ barn for Barnehager med pedagogiske opplegg eller omvisning. Ved første besøket på gården har vi alltid omvisning!

Nabobarnehager har egne avtaler!

Skolebesøk gratis.

Kr 40 for skoler utenfor Trondheim kommune eller privatskoler.