Påmelding til Stallklubben er nå åpen!

Vi åpner nå påmelding til Stallklubben som starter i uke 36. 8 plasser per gruppe.

Stallklubben starter tirsdagen 4. September og holder på 10 ganger. Det er ikke Stallklubben i høstferien.

Pris 1750 kr

Tirsdager  gruppe 1. 16.30-18.00

Tirsdager gruppe 2. 18.30-20.00

Torsdager  gruppe 1. 16.30-18.00

Torsdager gruppe 2. 18.30-20.00

 

Du vil lære deg det grunnleggende i hestehold og stell. Hvordan du steller hesten, hva den spiser, hvordan du håndterer hesten, bli trygg på å være ilag med hesten, leietrening, balanseøvelser på hesteryggen/voltige. Du vil lære deg hvordan du legger på sal og setter på hodelag. Hva hestens farger heter, og delene på hesten. Du vil få jobbe praktisk i stallen å møkke bokser, fôre hestene og ta de inn for kvelden. Børste dem å bli kjent med dem. Målet er at barna skal få mestringsfølelse av å være ilag med hestene og bli trygge på dem. Vi har stort fokus på sikkerhet. NB. Dette er ikke et ridekurs!  

Stallklubben passer de som er glad i hest men som ikke har så mye erfaring. Passer barn som begynt i 1. klasse og som går på barneskole.

Vi vil prøve å sette dem som har litt mer erfaring i en og samme gruppe. Så ønsker du deg litt mer viderekomne oppgaver så passer tirsdager og torsdager kl 18.20-20 best.

Kun 8 plasser per gruppe. 2 voksne til stede som er godt hestevante og utdannet innen barn og pedagogikk. Voll gård har Godkjent hestevirksomhet gjennom Matmerk og Norsk hestesenter.

Leder og ansvarlig for kurset er Maren Stavland og Adelen Normann Brekke.

Påmelding til Stallansvarlig Jessica jessica.kennedy75@gmail.com

Merk med navn på barnet, alder, telefonnummer, epostadresse og hvilken gruppe du ønsker.