Vi starter nye grupper med Stallklubb etter påske!

Stallklubben starter tirsdag 23. April og holder på 10 ganger.

Pris 1900 kr

Tirsdager  gruppe 1. 16.30-18.00 Fullt

Tirsdager gruppe 2. 18.30-20.00 Fullt

Torsdager  gruppe 1. 16.30-18.00 Fullt

Torsdager gruppe 2. 18.30-20.00 Kun 1 ledig plass

Du vil lære deg det grunnleggende i hestehold og stell. Hvordan du steller hesten, hva den spiser, hvordan du håndterer hesten, bli trygg på å være ilag med hesten, leietrening, balanseøvelser på hesteryggen/voltige. Du vil lære deg hvordan du legger på sal og setter på hodelag. Hva hestens farger heter, og delene på hesten. Du vil få jobbe praktisk i stallen å møkke bokser, fôre hestene og ta de inn for kvelden. Børste dem å bli kjent med dem. Målet er at barna skal få mestringsfølelse av å være ilag med hestene og bli trygge på dem. Vi har stort fokus på sikkerhet. NB. Dette er ikke et ridekurs!  

Stallklubben passer de som er glad i hest men som ikke har så mye erfaring. Passer barn som begynt i 1. klasse og som går på barneskole.

Voksengruppa er for de som kanskje har barn med hest, de som lenge ønsket å lære seg mer om hest men ikke hatt mulighet tidligere eller for deg som red som ung, men som ønsker å ta opp hobbyen igjen. Vi går igjennom sikkerhet, adferd, sykdommer, økonomi, oppstalling, fôr, håndering, lasting og sikkerhet, utstyr, bakkearbeid, longering, tømmekjøring og voltige (balanseøvelser på hest).

Vi vil prøve å sette dem som har litt mer erfaring i en og samme gruppe. Så ønsker du deg litt mer viderekomne oppgaver så passer tirsdager og torsdager kl 18.20-20 best.

Kun 8 plasser per gruppe. 2 voksne til stede som er godt hestevante og utdannet innen barn og pedagogikk. Voll gård har Godkjent hestevirksomhet gjennom Matmerk og Norsk hestesenter.

Leder og ansvarlig for Stallklubben er Ida Louise Skarsten, Freya Hagen og Adelen Normann Brekke.

Påmelding til Stallansvarlig på e-post til jessica.kennedy75@gmail.com

Merk med navn, alder, telefonnummer, e-postadresse og hvilken gruppe du ønsker.