Stallklubb høsten 2022

Det er klart for høstens «Stallklubb» med oppstart i uke 36 og går over ti kvelder utover høsten. I høstferien er det fri. Ønsker du å melde barn på stallklubben, så finner du linker til rett gruppe nedenfor. Send gjerne en mail til til hest@vollgard.no med tittel «stallklubb» om du ønsker mer informasjon. Ta gjerne med ønsket og mulig tidspunkt/gruppe, alder og ferdighetsnivå.

 

Mandag 16.30-18 https://vollgard.hoopla.no/sales/

Mandag 18.30-20 https://vollgard.hoopla.no/sales/

Tirsdag 16.30-18 https://vollgard.hoopla.no/sales/

Tirsdag 18.30-20 https://vollgard.hoopla.no/sales/

Torsdag 16.30-18 https://vollgard.hoopla.no/sales/

Torsdag 18.30-20 https://vollgard.hoopla.no/sales/

 

Påmelding er bindende og gjøres på Hoopla.

Pris kr 2.200

Stallklubben er 10 kvelder. Betalingen gjelder for alle ti kvelder samlet.

For deg som er mellom 6-12 år. Stallklubben passer de som er glad i hest, og ønsker å lære seg mer om stallarbeid, hestehåndtering og andre aktiviteter med hest i tillegg til bare ridning. Passer barn som har begynt i 1. klasse oppover. OBS! Kurset fra 1830-2000 er for litt mer viderekomne barn, som gjerne kan ri alene i skritt, og som er trygge rundt hestene.

Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på at dette ikke er et ridekurs! Barna vil bli godt kjent med hesten og dens utstyr, få mestringsfølelse og trene opp balanse og koordinasjon, som er viktig når man vil begynne å holde på med hest!

Du vil lære deg det grunnleggende i hestehold og stell. Hvordan du steller hesten, hva den spiser, hvordan du håndterer hesten, bli trygg på å være i lag med hesten, leietrening, balanseøvelser på hesteryggen/voltige og «mounted games» (leker fra hesteryggen). Du vil lære deg hvordan du legger på sal og setter på hodelag. Hva hestens farger heter, og delene på hesten. Du vil få jobbe praktisk i stallen å møkke bokser, fôre hestene og ta de inn for kvelden. Børste dem å bli kjent med dem. Målet er at barna skal få mestringsfølelse av å være med hestene og bli trygge på dem. Vi har stort fokus på sikkerhet.

Minst én ansvarlig og erfaren voksen er alltid til stede, i tillegg til én godt hestevandt medhjelper. Voll gård er «Godkjent hestevirksomhet» gjennom Matmerk og Norsk hestesenter.

Ved spørsmål, ta kontakt på mail til hest@vollgard.no