OBS! Uke 26 utsolgt

Link til billetter:
https://vollgard.hoopla.no/sales/hesteuka-27

Hesteuka på Voll Gård!
I uke 26 og i uke 27 har vi «Hesteuka» på Voll gård. Fra morgen til ettermiddag, mandag til fredag, blir det hesteaktiviteter og stell av gårdens hester.

Vi starter dagen kl. 9.00 og avslutter kl. 15.00. Det blir en økt med hestene på formiddagen og en økt på ettermiddagen, med felles lunsj midt på dagen. Gruppen består av åtte barn og to voksne ledere med god hesteerfaring, samt hjelpere som bistår der det trengs.

Hesteuka er ikke en rideleir, men et aktivitetstilbud der barna lærer å omgås hestene på en trygg måte, og får lære om flere aspekter rundt hestehold enn bare ridning. Vi setter stort fokus på trygghet, sikkerhet og mestring.

Det blir aktiviteter som voltige (balanseøvelser på hesteryggen), gymkhana og skeid, som er leker på hesteryggen, leietrening, stell, fôring, tømmekjøring, tur og sikkert andre morsomme aktiviteter som vask av hest og pussekonkurranse. Det blir også en del teori som fôrlære, sykdommer, hestens adferd, utstyr og stell av hesten på beste måte.

Uken passer de som har litt erfaring av hest fra før. Passer de alderen fra 7-12 år.

Ledere av ukene er Caroline og Anna. Begge med mye erfaring av hest og Voll gård. De har også ledererfaring fra speiderne og barnaktiviteter på Voll gård. Begge har erfaring med både hesteuke og stallklubb, og kjenner svært godt til gården.

Mer utfyllende informasjon sendes på e-post til deltakerne når det nærmer seg mer.

Vi ønsker dere velkommen til en uke full med hest her på Voll gård 🐴

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *