Sommerleir uke 28

Mandag til fredag 8/7- 12/7 2019 kl. 9.00 – 15.00.

NB. KUN 2 ledige plasser (26/6)

Bli med på en spennende uke der du blir godt kjent med hestene på Voll gård, lærer deg å bli trygg på dem, føle mestring og får masse ny kunnskap om hest.

Påmelding starter 14/6 og skjer via Ida Skarsten- enten på epost eller mobil

NB, Påmeldingen er bindende. Hvis dere booker av mindre enn en uke før uken starter, er avgiften halve kurspriset, 1500 kr. Hvis dere booker av mer enn en uke før, er prisen 250 kr. Hvis dere har booket plass på kurset men ikke dykker opp, må dere likevel betale hele kursavgiften hvis det ikke foreligger legeerklæring.

Leder: Ida Louise Skarsten

Mobil: 95195941

Epost: ilms.skarsten@gmail.com

Medhjelper/Leder: Karolina Sofia Bang

Denne uken passer barn som startet skolen (mellom 7 og opp til 12 år) og har liten eller ikke noe erfaring av hest. Det er en gruppe på 8 barn og 2 ledere.

Pris: 3000 kr

NB dette er et dagleir og barna sover hjemme. Medbrakt lunsj spises kl 12 og det er mulig å ta med grillmat da vi bruker bålplass under tak.

Skjema for uken:

Mandag: Navnerunde/navnelek, snakker om hvor mye de kan om hest og om de har ridd før. Deretter tar vi stellet. Teori om hesteraser og farger. Lunsj, Stell. Fordeling av hest (to per hest, denne hesten skal de ha fast hele uka. Leietrening.

Tirsdag: Stell. Voltige/balanseøvelser på hesteryggen. Rebus . Lunsj. Stell. Teori om hesten og hesterasenes bruksområder. Trene på å sitte på hest, lære hvordan man holder tøylene og kjenne på hvordan det er å bruke stigbøyler

Onsdag: Stell. Teori om sikkerhet og hest i trafikken. Trafikklek på ridebanen. Lunsj. Stell. Ridetur i skogen.

Torsdag: Stell. Teori om hestens kroppsdeler og anatomi. Dagens hesteaktivitet er skeid. Lunsj. Stell. Skeid/gymkhana på hesteryggen.

Fredag: Stell. Stellekonkurranse. Lunsj. Oppvisning og billedtaking. Avslutning med premier og kos.

Det er mulig å låne hjelm. Barna må ha gode sko med hel når de sitter på hesten og hjelm.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *