Snart senker roen seg og det er tid for litt julefred. Mange reiser hjem til familie og venner, også mange av våre hjelpere på gården.  Vi vill takke alle som hjulpet oss gjennom året.  Alle som jobbet frivillig på gården, alle de som jobbet med å ta fjøsstell og jobbet på andre aktiviteter på gården. Uten dere så går gården ikke rundt. Dere gjør en utrulig viktig jobb for alle de barn og unge men også voksne og eldre som besøker oss. Men også for de som vi besøker på eldrehjem, skoler og sykehus.  Takk også til alle dere som deltatt på Åpen gård, Stallklubb, barnebursdager, Julevoll og andre arrangement.

Takk også til Strinda Frivilligsentral som bidrar med mye til gården, som samarbeidspartner i Opplevelsesvoll sammen med KUBA (Kultur for barn i Trondheim). Takk til Moholt Bo- og aktivitetstilbud, som daglig har virksomhet på gården, som jobber i fjøset, driver kafe og bidrar til et flott mangfold på Voll gård. Takk til Gårdsbarnahegen på Voll, som bidrar med glede og latter, hver dag.

Vi har hatt en travel tid på gården nå i desember. Det er mange barn og voksne som kost seg på Julevoll med juleverksted, julegrøt, kanefart og møte med fjøsnissen på låven. Nå går vi snart en litt roligere tid til møtes og roen senker seg over gården nå over jul og nyttår.

Vi vil med dette ønske alle våre hjelpere på Voll gård, frivillige og ansatte, venner, besøkere og samarbeidspartnere, en riktig God Jul og et Godt Nyttår.

Vi håper vi ses på nyåret igjen! Første Åpen gård er 28. Januar, men vi tar mot skoler og barnehager på besøk allerede første uken i januar.
Velkommen tilbake til Voll gård i 2018.

Hilsen ansatte og dyr på Voll gård?

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *