Påmelding til Stallklubben er nå åpen!

Vi starter året med 2 nye grupper med nybegynnere (for dem som vært med tidligere starter vi etter påske). 8 plasser per gruppe.

Stallklubben starter tirsdagen 16. januar og holder på 9 ganger (ikke noe på vinterferien) og siste gang er uka før Påske 20. mars.

Pris 1600 kr

Tirsdager  gruppe 1. 16.30-18.00

Tirsdager gruppe 2. 18.30-20.00

Du vil lære deg det grunnleggende i hestehold og stell. Hvordan du steller hesten, hva den spiser, hvordan du håndterer hesten, bli trygg på å være ilag med hesten, leietrening, balanseøvelser på hesteryggen. Du vil lære deg hvordan du legger på sal og setter på hodelag. Hva hestens farger heter, og delene på hesten. Du vil få jobbe praktisk i stallen å møkke bokser, fôre hestene og ta de inn for kvelden. Børste dem å bli kjent med dem. Målet er at barna skal få mestringsfølelse av å være ilag med hestene og bli trygge på dem. Vi har stort fokus på sikkerhet. NB. Dette er ikke et ridekurs!  

Stallklubben passer de som er glad i hest men som ikke har så mye erfaring. Denne gangen er påmeldingen kun åpen for de som ikke vært med på Stallklubben tidligere eller de som kun vært med i 10 uker tidligere. Passer barn som begynt i 1. klasse og som går på barneskole.

Kun 8 plasser per gruppe. 2 voksne til stede som er godt hestevante og utdannet innen barn og pedagogikk. Voll gård har Godkjent hestevirksomhet gjennom Matmerk og Norsk hestesenter.

Leder og ansvarlig for kurset er Adelen Normann Brekke.

Påmelding til Stallansvarlig Jessica jessica.kennedy75@gmail.com

Merk med navn på barnet, alder, telefonnummer og hvilen gruppe du ønsker.