Vi ønsker igjen velkommen til gårdsbesøk på Voll gård med trivelige dyr og livlige geitekillinger for innbyggere bosatt i Trondheim kommune. Alle besøkende må forholde seg til vanlige smittevernregler og informasjon som gis på gården, se oppslag. 

Vi slipper inn puljer av 10 personer i gangen inn i fjøset og luftegården til dyra. Det er lov med flere visitter innenfor tidsrammen når det er ledig. Vi ber besøkende komme til rett tid og nytte tiden på gården til gode opplevelser. Voksne skal bruke munnbind innendørs i fjøs og kafé. Med én meters avstand til andre enn familiemedlemmer, kan også bålhuset benyttes. Grilling med medbrakt mat er tillatt. 

Det blir arrangert riding for barna. 

På gården får dere hilse på kyrne Fjellros og Nattlin, grisen Polka, sauer og vær, søte kaniner, minigrisen Lynet, minishettisen Yowie og alle de andre hestene, i tillegg til alle geitene og flere geitekillinger! 

Velkommen til en trivelig dag på gården!

NB: Det vil være plass til 200 besøkende i to puljer (100 personer i hver pulje, 1. pulje fra kl. 11-13 og 2. pulje fra kl. 13.15-15.15). Sjekk nøye hvilket tidspunkt du bestiller billett til. 

For billetter se: https://vollgard.hoopla.no/sales

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *