Nå er sommerferien over for de fleste. Vi har kafeen åpen i denne uken på lørdag og søndag den 15. og 16. August. Åpent kl 10-15.


Vi vil starte opp Åpen gård på søndagene igjen søndagen 23. August med påmelding og betaling på Hoopla. Arrangement vil legges ut under uke 34.

Fra uke 33 og fremover har vi ikke kapasitet å holde kafeen åpen onsdager og torsdager. Dette er grunnet lavere bemanning grunnet korona. Dette beklager vi veldig til de som pleier å besøke oss.

  • Gården er åpen for gårdsbesøk alle dager kl 10-15

Gårdsbesøk mandag-søndag kr 40 per person. Betaling med Vipps 14434 eller 14432.

I vår gårdskafê kan du kjøpe is, økologiske sveler, nydelige kanelsnurrer, hjemmelagde kaker, toast og varme og kalde drikker. Betalning i kafeen med kort eller Vipps 14432.

I sommer er dyrene som bor på gården ute. Grisene Peppa og Askepott og de 12 ungene finner du bak låven. Ute på jordet er kyrne og sauene. Hest med føll og de andre voksne hestene beiter ute på jordene. Noen geiter og minigrisen Lynet finner du også ute på gården. Hønene går fritt på hele gården. I stallen og ute finner du kaniner.

I halmbingen kan barna kose seg med å hoppe i halmen.

Det går fint å ta med seg hunden til Voll gård men den må holdes i bånd!

Ta også gjerne en tur til grønnsakshagen. Der finner du kanskje vår gartner som jobber for Kompetansesenter for Urban dyrking, her på Voll gård. Vi vil selge sesongens grønnsaker så snart dem er ferdige for å bli høstet.

Velkommen til Voll gård – Hele byens bondegård!

Koronatiltak:

  • Er du syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon? Da er det ikke tillatt å være på gården!
  • Hold minst 1 m avstand til andre besøkere og ansatte.
  • Vask hender når dere kommer til gården, og vask hendene før dere drar. Håndvask med såpe og håndsprit finnes i fjøsgangen og på alle toaletter.       
  • Det finnes et eget toalett til besøkerne i fjøsgangen.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *