VI STARTET NYE GRUPPER MED STALLKLUBB I JANUAR 2020

STALLKLUBBEN HOLDER PÅ 10 GANGER.  FRA UKE 3. TIL UKE 13. IKKE NOEN STALLKLUBB PÅ VINTERFERIEN.

Påmelding gjennom Hoopla er stengt, men det er plasser kvar på gruppene tirsdager 18.30 og torsdager 16.30. Mulig å melde seg på i etterkant til jessica.kennedy75(a)gmail.com

Pris 190 kr * antal ganger det er igjen av kurset. Betales ved påmelding på Vipps!

MANDAGER KL 17.30-19.00

8 PLASSER Fullt!

TIRSDAGER  GRUPPE 2. 18.30-20.00

8 PLASSER. Fullt!

TORSDAGER GRUPPE 1. 16.30-18.00

8 PLASSER. 3 plasser igjen!

TORSDAGER  GRUPPE 2. 18.30-20.00

8 PLASSER. Fullt!

Du vil lære deg det grunnleggende i hestehold og stell. Hvordan du steller hesten, hva den spiser, hvordan du håndterer hesten, bli trygg på å være ilag med hesten, leietrening, balanseøvelser på hesteryggen/voltige. Du vil lære deg hvordan du legger på sal og setter på hodelag. Hva hestens farger heter, og delene på hesten. Du vil få jobbe praktisk i stallen å møkke bokser, fôre hestene og ta de inn for kvelden. Børste dem å bli kjent med dem. Målet er at barna skal få mestringsfølelse av å være ilag med hestene og bli trygge på dem. Vi har stort fokus på sikkerhet. NB. Dette er ikke et ridekurs!  

Stallklubben passer de som er glad i hest men som ikke har så mye erfaring. Passer barn som begynt i 1. klasse og som går på barneskole.

Vi vil prøve å sette dem som har litt mer erfaring i en og samme gruppe. Så ønsker du deg litt mer viderekomne oppgaver så passer tirsdager og torsdager kl 18.30-20 best.

Kun 8 plasser per gruppe. En voksen til stede som er godt hestevant og en til to medhjeløpere. Voll gård har Godkjent hestevirksomhet gjennom Matmerk og Norsk hestesenter.

Leder og ansvarlig for Stallklubben er Ida Louise Skarsten, Freya Hagen og Haldis Døvle Kalland.

ved spørsmål send melding til Stallansvarlig på e-post til jessica.kennedy75(a)gmail.com

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *