STALLKLUBB 2019

STALLKLUBBEN MED OPPSTART AV NYE GRUPPER I JANUAR ER UNDER PLANLEGGING. DET ÅPNES FOR PÅMELDING SNART.

DET BLIR 8 PLASSER PER GRUPPE

TIRSDAGER  GRUPPE 1. 16.30-18.00

TIRSDAGER GRUPPE 2. 18.30-20.00 

TORSDAGER  GRUPPE 1. 16.30-18.00

TORSDAGER GRUPPE 2. 18.30-20.00

 

Du vil lære deg det grunnleggende i hestehold og stell. Hvordan du steller hesten, hva den spiser, hvordan du håndterer hesten, bli trygg på å være ilag med hesten, leietrening, balanseøvelser på hesteryggen/voltige. Du vil lære deg hvordan du legger på sal og setter på hodelag. Hva hestens farger heter, og delene på hesten. Du vil få jobbe praktisk i stallen å møkke bokser, fôre hestene og ta de inn for kvelden. Børste dem å bli kjent med dem. Målet er at barna skal få mestringsfølelse av å være ilag med hestene og bli trygge på dem. Vi har stort fokus på sikkerhet. NB. Dette er ikke et ridekurs!  

Stallklubben passer de som er glad i hest men som ikke har så mye erfaring. Passer barn som begynt i 1. klasse og som går på barneskole.

Vi vil prøve å sette dem som har litt mer erfaring i en og samme gruppe. Så ønsker du deg litt mer viderekomne oppgaver så passer tirsdager og torsdager kl 18.20-20 best.

Kun 8 plasser per gruppe. 2 voksne til stede som er godt hestevante og utdannet innen arbeid med barn og pedagogikk. Voll gård er «Godkjent hestevirksomhet» gjennom Matmerk og Norsk hestesenter.

Leder og ansvarlig på stallkluben er Adelen Normann Brekke.

Spørsmål og påmelding rettes til stallansvarlig Jessica: jessica.kennedy75@gmail.com

Merk med navn på barnet, alder, telefonnummer, e-postadresse og hvilken gruppe du ønsker.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *