Vi starter nye grupper med Stallklubben etter påske.

Det er noen ledige plasser, men kun noen få. Første man til mølla prinsippet gjelder!

Stallklubben startet tirsdagen 23. april og holder på 8 ganger.

Bindende påmelding.

Tirsdager  gruppe 1. 16.30-18.00 Fullt

Tirsdager gruppe 2. 18.30-20.00 Fullt

Torsdager  gruppe 1. 16.30-18.00 Fullt

Torsdager gruppe 2. 18.30-20.00 Fullt

Du vil lære deg det grunnleggende i hestehold og stell. Hvordan du steller hesten, hva den spiser, hvordan du håndterer hesten, bli trygg på å være ilag med hesten, leietrening, balanseøvelser på hesteryggen/voltige. Du vil lære deg hvordan du legger på sal og setter på hodelag. Hva hestens farger heter, og delene på hesten. Du vil få jobbe praktisk i stallen å møkke bokser, fôre hestene og ta de inn for kvelden. Børste dem å bli kjent med dem. Målet er at barna skal få mestringsfølelse av å være ilag med hestene og bli trygge på dem. Vi har stort fokus på sikkerhet. NB. Dette er ikke et ridekurs!  

Stallklubben passer de som er glad i hest men som ikke har så mye erfaring. Passer barn som begynt i 1. klasse og som går på barneskole.

Vi vil prøve å sette dem som har litt mer erfaring i en og samme gruppe. Så ønsker du deg litt mer viderekomne oppgaver så passer tirsdager og torsdager kl 18.30-20.00 best.

Kun 8 plasser per gruppe. 2 voksne til stede som er godt hestevante og utdannet innen barn og pedagogikk. Voll gård har Godkjent hestevirksomhet gjennom Matmerk og Norsk hestesenter.

Leder og ansvarlige for Stallklubben er Ida Louise Skarsten, Freya Hagen og  Adelen Normann Brekke.

Påmelding til Stallansvarlig på e-post til jessica.kennedy75@gmail.com

Merk med navn på barnet, alder, telefonnummer, e-postadresse og hvilken gruppe du ønsker.

Med påmelding godkjenner du at vi lagrer informasjon vi trenger for påmelding på  Stallklubben. Informasjonen deles ikke til andre og vil ikke bli brukt til annet, som markedsføring eller lignende.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *