Vårens stallklubb er allerede i gang. Vi sjekker interessen for å starte et til kurs på tirsdager, så send en mail til pedleder@vollgard.no dersom dette kan være av interesse. Send gjerne mail allerede nå for å sette dere på interesselisten for høstens kurs! 

Stallklubben er et tilbud for barn 6-12 år. Kurset går over 10 kvelder og passer de som er glad i hest, men som ikke har så mye erfaring. Voll gård er en godkjent hestevirksomhet og har stort fokus på sikkerhet. Vi driver ikke rideskole, men lar barna prøve seg på hesteryggen med blant annet balanseøvelser som voltige og mounted games, samt en tur utenfor gården område. Vi har som mål at barna skal få mestringsfølelse av å lære ved å gjøre, og bli trygge rundt hestene.

Som deltaker vil du lære deg det grunnleggende innen hestehold: hvordan du steller hesten, hva den spiser, hvordan du håndterer hesten og blir trygg sammen med den, leietrening, hvordan man strigler og legger på utstyr og hva hestens farger og kroppsdeler heter. Du vil også få jobbe praktisk i stallen med å møkke bokser, måle opp mat og fôre hestene.