Kaninen er en av våre vanligste husdyr, etter hund og katt. Kaninen er en sosial varelse som liker å bo ilag med en kaninvenn og liker å hoppe å sprette. Kaninene på Voll gård bor i stallen i egne bokser. Noen bor i en større bur ute. Kaninen kan bli rundt 10 år gammel hvis den får holde seg frisk.

På Voll gård har vi flere kaniner av forskjellige raser. Vi har som regel kaniner som søker nye hjem. Så ønsker du deg en ny kaninvenn, så er du velkommen å ta kontakt. Send gjerne en mail til  jessica.kennedy75(a)gmail.com

Vi har også Kaninhotell, der vi tar mot kaniner når eieren reiser på ferie. Da får kaninen et eget bur og vi lufter dem på sommeren i luftegårder ute og på vinteren i bokser i stallen.

Kaninhotell koster kr 70 ,- per døgn for 1 kanin, kr 100 per døgn for 2 kaniner. Administrationsgebyr på kr 150 kommer i tillegg. Vi står for stell, bur, høy og grønnsaker. Hvis kaninen spiser kraftôr så tar eieren med det.

Hvis du vil ha din kanin i Kaninhotellet på Voll gård i sommerferien, send en mail til kanin.vollgard(a)gmail.com eller ring Nora på tlf 482 51 940