Nå er vi i full gang med høstens skole og barnehagebesøk. Da vi lenge har hatt begrenset mulighet å ta mot grupper på besøk, så har vi i høst valgt å prioritere skolegrupper som vil komme på pedagogiske besøk. Men vi tar også mot barnehager når vi har mulighet.

Vi har nå fullbooket i hele september og oktober for pedagogiske besøk, og kun noen få dager igjen i november. Men vi tar mot bookinger for vårens besøk. Så ikke nøl med å bestille gårdsbesøk til våren.

Alle besøk må bookes på epost: pedleder@vollgard.no

Barnehager som ønsker å gå på egen hånd, har vi større mulighet å få plass med i kalenderen. Så ta kontakt så skal vi prøve å gjøre vårt beste, så at så mange som mulig får komme på gårdsbesøk. For barnehager tar vi også mot bookinger til våren. Vi har tema Kylling og egget i ukene før påske.

Vi har tema som følger årstiden på gården. Innen disse temaer kan vi skreddersy et pedagogisk opplegg for de grupper som kommer på besøk, utfra alder og læremål. Noen av temaene er:

Hele året: Hvor kommer maten ifra? Ull, Dyrevelferd og etologi (læren om atferdsmønstre i naturlige omgivelser), Bærekraft i landbruket.

Høstens temaer: Kjøkkenhage, Fra jord til bord, Poteter,

Vårens temaer: Egg og kylling, Dyrefødsler, Starte kjøkkenhage.

Besøk på Voll gård fra barnehager og skoler i Trondheim kommune skal bestilles og avtales på forhånd. Send mail til pedleder@vollgard.no

På Voll gård kan barnehager og skoler komme på pedagogiske gårdsbesøk mandag-torsdag mellom kl 10.00 og 13.00. 

På gården har vi alle de dyreslagene som fantes på gårder før og som finnes i landbruket i dag. På Voll gård møter du kyr, griser, sauer, geiter, høner, kaniner, hester, hunder og katt. Vi har også Kompetansesenter i Urban dyrking og bruker kjøkkenhagen i vårt pedagogiske tilbud.

Kr 30 per barn for barnehager uten pedagogiske opplegg.

Kr 40 per barn med pedagogisk opplegg.

Nabobarnehager har egne avtaler!

Skolebesøk, fra skoler i Trondheim kommune er gratis.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *