Stallklubb 2021

Vi starter opp med ny runde igjen etter påske! Stallklubben starter opp i uke 14 (uke 15 for mandagskurset), og løper helt frem til uke 23. Det er ikke stallklubb på helligdager, så antall dager kan variere fra gruppe til gruppe.

Stallklubben er et tilbud for barn 6-12 år. Stallklubben passer de som er glad i hest, men som ikke har så mye erfaring. Passer barn som har begynt i 1. klasse og som går på barneskolen. Ønsker du deg litt mer viderekomne oppgaver så passer torsdager kl 18.30-20.00 best.

Du vil lære deg det grunnleggende i hestehold og stell. Hvordan du steller hesten, hva den spiser, hvordan du håndterer hesten, bli trygg på å være sammen med hesten, leietrening, balanseøvelser på hesteryggen/voltige og mounted games (leker fra hesteryggen). Du vil lære deg hvordan du legger på sal og setter på hodelag. Hva hestens farger heter, og delene på hesten. Du vil få jobbe praktisk i stallen å møkke bokser, fôre hestene, ta de inn for kvelden, børste dem og bli kjent med dem. Målet er at barna skal få mestringsfølelse av å være sammen med hestene og bli trygge på dem. Vi har stort fokus på sikkerhet.

Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på at dette ikke er et ridekurs! Barna vil bli godt kjent med hesten og dens utstyr, få mestringsfølelse og trene opp balanse og koordinasjon, som er viktig når man vil begynne å holde på med hest!

Det vil være en ansvarlig voksen til stede som er godt hestevant og en til to medhjelpere. Voll gård har Godkjent hestevirksomhet gjennom Matmerk og Norsk hestesenter.

Du kan melde deg på 4 ulike grupper som går til følgende tider:

Mandager kl. 18.00-19.30
Tirsdager kl. 18.00-19.30
Torsdager gruppe 1 kl. 16.30-18.00
Torsdager gruppe 2 kl. 18.30-20.00 (Anbefalt for viderekomne)

Prisen er 1450 kr for mandager, 2050 kr for tirsdager og 1850 kr for torsdager.

Påmelding gjennom Hoopla: https://vollgard.hoopla.no/sales/

Ved spørsmål, ta kontakt med stallansvarlig Adelen på mail pedleder@vollgard.no eller telefon 979 39 118

Vi følger smittevernreglene!