I flere år på rad har Kulturenheten i samarbeid med Voll gård og Strinda frivilligsentral arrangert JuleVoll på låven på Voll gård. Det har etter hvert blitt en veldig populært forestilling for de minste barna og familier i Trondheim. Forestillingene foregår som et vandreteater der du skal være både ute og inne. Du får møte dyr og folk på gården og det blir servert grøt til alle.

JuleVoll tilbyr forestillinger for barnehager og skoler på hverdagene og familieforestillinger i helgene i tillegg til noen ettermiddager. Vi har også noen få lukkede forestillinger for foreninger og bedrifter.

Billetter kjøpes HER.

Barnehage- og skoleforestilling:

Dere blir tatt imot ute på tunet, og går inn i fjøsstua/kaféen hvor vi  har juleverksted og spiser grøt. Etterpå går vi ut for å besøke dyra, kjøre hest og slede og kanskje kommer fjøsnissen. Dere får også kose dere med bål i bålhuset vårt. Opplegget har en anbefalt målgruppe på 3-8 år. Hele opplegget tar omtrent 2 – 2,5 timer.
Pris: Kr. 135 pluss 20 kr i billettgebyr per barn, ansatte i barnehagen er gratis.

Famileforestilling:

Lørdager og søndager og noen ettermiddager holder vi familieforestillinger. Kom i julestemning på gården! Tausa møter dere ute på tunet, og så går vi inn i fjøsstua/kafeen og har juleverksted og det serveres grøt til alle. Etterpå går vi ut for å se på dyra, kjøre hest og slede, og kanskje møter vi fjøsnissen. I bålhuset kan du få gløgg og pepperkaker.
Pris: Kr. 900 pluss kr 35 i billettgebyr per bord (maks 5 ved hvert bord).

LINK TIL BILLETTSALG: https://opplevelsesvoll.hoopla.no/sales/

Lurer du på noe angående Julevoll kan du ta kontakt med Katrine Amble.
E-post: katrine.amble@trondheim.kommune.no
Tlf.: 917 60 049

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *