Grunnet koronasituasjonen har vi satt søknadsfristen til 30. april 2020

Ønsker du et spennende arbeid som veksler hver dag? Liker du å formidle til barn og unge og lære dem om sammenhengen i naturen og livsgrunnlaget vårt? Har du landbruks-bakgrunn og vil jobbe som pedagog? Da kan vi ha verdens beste arbeid til akkurat deg!

Vi er Trondheims besøksgård – en godkjent 4H-gård. Vi har både dyrking og husdyrhold. Her møter folk de vanligste husdyrslagene som fantes på gårder før i tiden og frem til i dag. De fleste dyrene på gården er tradisjonelle særnorske eller regionale raser.

Stiftelsen Voll gård er en sammenslutning av Sør- Trøndelag Landbruksselskap, Trøndelag Bondelag og Sør-Trøndelag småbrukerlag, 4H Trøndelag og Trondheim kommune, som vi samarbeider nært med.

Vi tar imot skoler og barnehager og arrangerer pedagogiske opplegg med aktuelle tema for årstiden, mandag til fredag.

Stiftelsen Voll gård har daglig leder, gårdsbestyrer og gårdspedagog. Sammen driver vi det pedagogiske tilbudet på besøksgården.

Stiftelsen Voll gård eier i tillegg tre frivilligsentraler og har Kompetansesenter for Urban dyrking på Voll gård. Det er mange forskjellige aktiviteter i Stiftelsen Voll gårds regi både dagtid, kveld og helg. En gårdsbarnehage og et aktivitetstilbud for utviklingshemmede finnes også på gården.

Vi søker nå en gårdspedagog i 100% stilling

Vi søker en tusenkunstner som ønsker å jobbe på «Voll gård – Hele byens bondegård».

Vi tilbyr
Her får du det beste av to verdener! Du jobber på bondegård, som ligger i byen. Du jobber med dyr, men samtidig mye med mennesker. Dagene har struktur, men du er fri til å skape din egen arbeidshverdag. Du har mulighet å bruke hele deg selv og alle dine evner i jobben. Stillingen har fleksitid og en variert arbeidsdag med hyggelige kollegaer i et positivt og levende miljø.


Personlige egenskaper

Du har pedagogisk bakgrunn og er god på formidling, i tillegg til bakgrunn innen landbruk. Kompetanse tilsvarende agronom, i tillegg til pedagogisk utdanning er ønsket, men solid arbeidserfaring teller også.
Vi ønsker en person som har interesse og nysgjerrighet overfor mennesker og tilpasser formidlingen til mennesker med ulike forutsetninger og behov. Du må kunne arbeide og finne løsninger på egen hånd, men samtidig være god i teamwork. Du må ha evnen til å se hva som trengs å gjøres og få arbeidet gjort. Vi søker en som er ryddig, strukturert og stabil, men samtidig fleksibel nok til å improvisere og mestre at ikke alt går som planlagt. Du må ha praktisk sans, være vant til gårdsarbeid og like å jobbe fysisk.

Arbeidsoppgaver
Dine arbeidsoppgaver blir å avtale gårdsbesøk, planlegge og gjennomføre det pedagogiske tilbudet på Voll gård. Vi tar mot skolegrupper og barnehager dagtid, gjennom alle årstider. Det vil også være en del administrasjon og dokumentasjon.
Du blir en del av staben som planlegger og gjennomfører ferietilbud for barn. Du vil bidra til å utvikle besøksgården som arena for læring og kompetanseformidling i samarbeid med gårdsstyrer. Til ditt ansvarsområde hører også husdyrhold og praktisk arbeid i gårdsdriften. Hesteholdet og våre aktiviteter med hest er en viktig del av vår virksomhet. Det er sterkt ønskelig med hesteerfaring, og et krav at du kan (evt. lære) å håndtere hester.

Ansvarsområdene i stillingen kan endres og andre oppgaver kan komme til.
Arbeidstiden er innenfor tidsrommet 8.00-17.00, men vi tillemper fleksibel arbeidstid. Normalarbeidstid 37,5 timer i uken. Noe kvelds og helgearbeid må du regne med.

Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig.
Relevant utdanning innen husdyr, jordbruk og naturbruk.
Utdanning innen pedagogikk med kunnskapsformidling til barn, minst praktisk-pedagogisk utdanning – PPU, eller tilsvarende.
Annen utdanning/erfaring som gir tilsvarende realkompetanse kan vurderes
Førerkort BE og T traktor
For spørsmål om stillingen kontakt daglig leder Asbjørn Barlaup på telefon 996 99 299

Det kan eventuelt være mulighet for bolig på gården fra august.

Tittel: Gårdspedagog
Kontraktstype: Fast
Stillingsprosent: 100%
Sted: Trondheim
Arbeidsgiver: Stiftelsen Voll gård
Søknadsfrist: 30-04-2020
Tiltrede: Snarest
Søknad til: asbjorn@vollgard.no

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *