! OPPSTART UKE 4 !

Stallklubben passer perfekt for hesteglade barn og er tilpasset de mellom 6 og 12 år. Oppstart er neste uke, og kurset pågår 10 kvelder framover med pause i vinter- og påskeferien (uke 8 og uke 14). Prisen for hele kurset er 2400,- og 1900,- for ekstra søsken.

Vi gjør oppmerksom på at stallklubben ikke er et ridekurs, men handler om å lære seg det grunnleggende innen hestehold og stell. Det vil likevel være noe aktivitet fra hesteryggen, som f.eks. voltige og mounted games. Målet er at barna skal få mestringsfølelse av å være sammen med hestene og bli trygge på dem. Vi har stort fokus på sikkerhet.

Vi håper på å kunne kjøre to kurs både mandag, tirsdag og torsdag – men dette kommer an på antall påmeldte. Bekreftelse sendes ut så snart vi ser at kursene fylles opp. Gruppe 1 (16.30-18.00) er for nybegynnere og de med lite erfaring, mens gruppe 2 (18.30-20.00) er for de som har vært med noen ganger eller har hesteerfaring fra andre steder.

For at alle skal få best mulig utbytte av kurset er det viktig at deltakerne plasseres på riktig gruppe med tanke på trygghet rundt hest og ferdighetsnivå. Ta gjerne kontakt dersom du er usikker på hvilken gruppe barnet ditt bør meldes på, så hjelper vi deg 😊

Send mail til pedleder@vollgard.no med følgende informasjon for påmelding:

– Navn og alder på deltaker
– Navn og kontaktinformasjon (e-post og telefonnummer) til foresatt
– Ønsket dag
– Erfaring/ønsket gruppe

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *