Stallklubb for våren er under planlegging. Lederne har ikke fått bekreftet timeplanen sin for vårsemesteret enda, men når denne er på plass vil vi legge ut påmelding. Dette blir annonsert på Facebook-siden vår (Stiftelsen Voll gård). Dere kan melde interesse til pedleder@vollgard.no og få tilsendt link når billettene blir tilgjengelige.

Den foreløpige planen er å kjøre to kurs mandag, tirsdag og torsdag. Dette kan endres før påmelding legges ut. Stallklubben passer perfekt for barn som er glad i hest, og er et tilbud for de mellom 6 og 12 år. Kurset settes opp 10 kvelder utover våren.

Mandag, tirsdag og torsdag 16.30-18.00: Nybegynnerkurs

Mandag, tirsdag og torsdag 18.30-20.00: Kurs for viderekomne (de som har vært med tidligere eller har erfaring fra før).

Du vil lære deg det grunnleggende i hestehold og stell. Hvordan du steller hesten, hva den spiser, hvordan du håndterer hesten, bli trygg på å være sammen med hesten, leietrening, balanseøvelser (voltige) og leker fra hesteryggen (mounted games). Du vil lære deg hvordan du legger på sal og setter på hodelag. Hva hestens farger heter, og de forskjellige delene på hesten. Du vil få jobbe praktisk i stallen med å møkke bokser, fôre hestene, børste og bli kjent med dem. Målet er at barna skal få mestringsfølelse av å være sammen med hestene og bli trygge på dem. Vi har stort fokus på sikkerhet.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *